Nepārspējama bauda vīrietim: Prostatas masāžas meistarklase. Kā veikt prostatas masāžu?

Lai atklātu noslēpumus par vienu no visdziļākajām baudām, kas tiek piedāvātas vīriešiem, ir nepieciešams smalkums, izpratne un līdzjūtīgs pieskāriens. Šajā detalizētajā rakstā mēs iedziļināsimies tajā, kas ir satraucis un ieintriģējis vīriešu veselības entuziastus un viņu partnerus — prostatas masāža.

Neatkarīgi no tā, vai esat holistiskas labsajūtas meklētājs, vīrietis, kurš pēta savu ķermeņa iespējas gūt baudu, vai partnere, kura vēlas bagātināt jūsu intīmo saikni, ceļojums caur šo pieredzi sniegs jums zināšanas, lai rūpīgi un pārliecinoši orientētos šajā jutīgajā tēmā.

Kas ir prostata?



Pirms mēs izpētām metodes un padomus kā, ir svarīgi saprast, kas ir prostata un kāda ir tās nozīme vīriešu veselībā. Bieži saukta par “vīriešu G-punktu” vai “P-punktu”, prostata ir dziedzeris, kas atrodas starp urīnpūsli un dzimumlocekli tieši taisnās zarnas priekšpusē. Tas ir atbildīgs par spermas sastāvdaļu ražošanu, un tā stimulēšana vīriešiem var izraisīt intensīvu un atšķirīgu orgasmu.


Kāpēc prostatas orgasmi vīriešiem ir tik intensīvi?

Tiek uzskatīts, ka prostatas orgasmi ir intensīvi prostatas raksturīgās jutības dēļ. Tas satur daudzus nervu galus, kas, pareizi stimulējot, var radīt dziļu un mežonīgu baudu, kas atšķiras no sajūtām, kas rodas tradicionālā seksa vai masturbācijas laikā.

Kā veikt prostatas masāžu ar pirkstu?

##

Intīmākā un kontrolētākā prostatas masāžas metode ir pirksta lietošana. Tas prasa uzticības un savstarpējas cieņas līmeni, kā arī dažus sagatavošanās darbus:

  1. Nodrošiniet tīrību: rokām jābūt tīram, un nagiem jābūt apgrieztiem, lai novērstu diskomfortu un traumas ap jūtīgu ānusu.

  2. Lietojiet lubrikantus: liels daudzums augstas kvalitātes smērvielas ir būtiska, lai nodrošinātu komfortu un vieglāku slīdību, kas papildina baudāmās kustības. Ānuss un taisnā zarna neizdala smērvielas dabīgi un pat tās absorbē un lai masāža būtu patīkama, lietojiet daudz lubrikantus, kas speciali paredzēti anālajam seksam. Tie ir ar ilgāku noturību un ir arī ar atslābinošām sastāvdaļām, kas palīdz sfinktera muskuļiem atslābināties.

  3. Atrodiet pareizo pozīciju: masāžas saņēmējam jāatrodas ērtā pozā, kas ļauj viegli piekļūt tūpļa atverei, piemēram, guļot uz sāniem vai uz vēdera. Ļoti svarīgs moments prostatas masāžai ir atslābums, lai otrs atslābst, ļaujas un spēj izbaudīt notiekošo. Anālā atvere ir ļoti jutīga zona ne tikai fiziski, bet arī psiholoģiski. Sāciet un darbojieties vienmēr lēnām un prasiet vīrietim atgriezenisko saiti, kas viņam patīk un kas nē.

  4. Maiga ievietošana: izmantojot medicīniskos cimdus, sāciet ar masāžu ap ānusu, lai saņēmējs pierod pie sajūtām, necentieties uzreiz ievadīt pirkstus. Kad jūtat, ka vīrietis ir atslābis, tikai tad turpiniet masāžu un variet veikt ievadīšanu jau tūpļa atverē. Lēnām virzoties uz nabu, līdz jūs sajūtiet prostatu, kas ir aptuveni valrieksta izmēra un formas izvirzījums.

  5. Mīksts spiediens un masāža: izmantojot maigu spiedienu un apzinātas kustības, veiciet masāžu. Ir svarīgi jautāt kā otrs jūtas, kādas ir izjūtas, vai nav par ātru, visa procesa laiku, lai nodrošinātu baudu un komfortu. Par komunicēšanas nepieciešamību abi izrunājiet jau pirms masāžas sniegšanas.

Kā veikt prostatas masāžu izmantojot intīmās rotaļlietas?

Tiem, kam patīk rotaļlietas vai kuri vēlas izmantot bezroku pieredzi, ir pieejami rīki, kas īpaši paredzēti prostatas stimulēšanai:

  1. Izvēlieties pareizo rotaļlietu: meklējiet prostatas masieri, kas ērti ieguļ un ir izgatavots no ķermenim drošiem materiāliem.

  2. Izpildiet līdzīgu sagatavošanas procesu: tāpat kā ar pirkstu masāžu, nodrošiniet tīrību, izmantojiet daudz smērvielas un pārliecinieties, ka masāžās saņēmējs ir atslābināts.

  3. Ievietojiet lēni: rotaļlieta jāievieto lēni, atkal vēršot pret nabas zonu, lai noteiktu prostatas atrašanās vietu.

  4. Eksperimentējiet ar kustību: daudzas prostatas rotaļlietas ir paredzētas, lai radītu spiedienu tieši uz dziedzeri un piedāvātu vibrāciju papildu stimulēšanai. Noteikti runājiet ar vīrieti, prasiet vai stimulācija nav par intensīvu vai par lēnu. Gaidiet, kad viņš atslābst un var baudīt. Ja masāža ir pirmo reizi izmantojiet mazāka izmēra rotaļlietas. Iespējams pirmā reizē tikai masējiet tūpļa apvidu un neveiciet nemaz ievadīšanu. Viss atkarīgs kā partneris jūtas.

Visā prostatas masāžas praksē, ar pirkstu vai rotaļlietu, galvenais ir pacietība un pastāvīga komunikācija. Atcerieties, ka šāda veida stimulācijai ir nepieciešama prakse un arī pierast pie sajūtām, pirms vīrietis pilnībā izjūt priekšrocības un spēj just baudu. Vislielākais kavēklis izjust patiesu baudu šādā masāžā ir spriedze. Ja vīrietis ir sasprindzinājies, tad viņš nespēs just labsajūtu. Vienmēr darbojieties lēnam, empātija un mīlestība ir galvenās komponentes prostatas masāžas veiksmei.

Noslēgumā

Prostatas masāža var pavērt durvis jauniem baudas un tuvības līmeņiem gan individuāli, gan pāriem. Tomēr ir svarīgi pieiet šai praksei ar cieņu un uzmanīgi, jo tā ir jutīga. Ar pastāvīgu piekrišanu un saziņu šī vīriešu seksualitātes elementa izpēte dod iespēju padziļināt uzticību, saikni un baudu.

Vīriešu veselība ir daudzpusīga, un, aptverot visus labklājības aspektus, tostarp seksuālo veselību un baudu, tas var radīt holistiskāku vitalitātes sajūtu.

Atcerieties, ka, tāpat kā jebkura seksuāla darbība, arī prostatas masāža var nebūt piemērota ikvienam, un tas ir pieņemami. Īpaši svarīgi ir ievērot individuālo komforta līmeni un robežas.

Izmantojot šīs atziņas un padomus par prostatas masāžu, anālo seksu un P-punkta stimulēšanu vīriešiem, jūs būsiet labi sagatavots, lai uzsāktu pāru prieku ceļojumu, kas ir tikpat bagātinošs, kā patīkams. Izmantojiet šīs zināšanas un atcerieties: bauda ir veselīgas, pilnvērtīgas dzīves būtiska sastāvdaļa.