Izprast iemīlējušos vīrieti: izproti viņa sirds dziļumu

viriesa sirds

Šoreiz parunāsim par mīlestību no vīriešu skatupunkta, kas tev būtu jāņem vērā. Vīrieši bieži nevēlas, nespēj, negrib izrādīt savas jūtas tā kā to sagaida sieviete. Mīlestības sarežģītajā emociju kopumā vissvarīgākais ir mēģināt vienam otru izprast. Bieži šķiet, ka sievietes un vīrieši pārstāv pilnīgi pretējus spekta aspektus, un cenšas pārvarēt milzīgu emocionālu plaisu savā starpā. Izprotot vīrieša dziļāko attieksmi pret attiecību sarežģītību var pavērt ceļu izpratnei un dzīļākai saskarsmei. Mēs šajā rakstā mēģināsim izanalizēt, kas vīriešiem mīlestībā patiesi ir svarīgs, ar mērķi atšifrēt bieži pārprastos un nesaprastos signālus un viņu vajadzības. Atgādināšu, ka katrs vīrietis ir ar savu pieredz un personību, kas jāņem vērā, kad lasi šo rakstu.

Ceļš uz viņa sirdi

paris

Vīrieši pieiet saistībām un attiecībām ļoti pragmātiski. Pirms viņš pieņem lēmumu vai viņš ir gatavs attiecībām, vairāki svarīgi faktori tiek ņemti vērā, pieņemot lēmumu. Pretstatā izplatītam uzskatam, vīrieša vilcināšanās vai šķietamais lēnums ne vienmērt ir saistīts ar viņu bailēm iesaistīties nopietnās attiecībās. Tieši pretēji. Tas ir saistīts ar vēlmi nodrošināt sev stabilitāti – emocionālu, finansiālu, psiholoģisku. Vīrietis uzdod sev jautājumus: vai es spēju sniegt partnerei to, ko viņa ir pelnījusi? Vai es spēju par viņu parūpēties, lolot un atbalstīt viņu? Viņam ir svarīgi zināt, ka viņš varēs izpildīt savu vīrieša lomu attiecībās.

Viņš vēlēsies nopietnas attiecības ar tevi tad, kad viņš saprot, ka viņa dzīve ir labāka kopā ar tevi nekā bez tevis. Vēl svarīgāk, kad viņš jūt, ka varēs būt pats jūsu attiecībās. Lai viņš nonāktu pie slēdzeina, ka tu esi “īstā”, viņam ir svarīgi sajust pieņemtam un cienītam. Vīrietim jājūt, ka viņš varēs jūsu attiecības saglabāt savu vīrišķību.

Viņa mīlestības valoda

milestibas-valoda

Intimitātei ir svarīga nozīme vīriešu izpratne, lai arī bieži tiek uzskatīts, ka vīriešus interesē tikai fiziskā puse. Protams, fiziskā tuvība ir svarīga. Bet tikpat svarīga ir psiholoģiskā tuvība, kas tai piederas. Intimitāte ir veids caur kuru vīrietis var izpaust savu ievainojamību, bailes, savas dziļākās vēlmes. Caur intīmo saskarsmi vīrietis var izpaust savas sajūtas. Tieši tuvības brīžos viņš sagaida atbalstu un izpratni, ne tikai sajūtu, ka viņš ir gribēts, bet arī vajadzīgs.

Gribētos šeit uzsvērt, ka cieņa ir attiecību centrā. Tās nozīmi nevar novērtēt par augstu. Vīrieši ilgst pēc partneres, kura viņos saskata ne tikai nodrošinātāju un aizstāvi, bet arī kā līdzvērtīgu savas dzīves ceļā. Ir svarīgi novērtēt viņa centienus, gan lielus, gan mazus, nodrošināt atbalstu, aizsardzību, drošību; pat viņa centienus tevi sasmīdināt. Tas rada viņā piepildījuma sajūtu jūsu attiecībās.

Fiziskās tuvības nozīme

Vīrietim, lai cik pārsteidzošs šis fakts arī neizklausītos, seksualitāte ieņem svarīgāju lomu attiecībās salīdzinot ar seksu. Tas ir ļoti cieši saistīts ar vina vajadzību būt pieņemtam un vēlmes pēc emocionālās tuvības. Caur seksu vīrietis bieži mēģina iegūt apliecinājumu tam, ka viņš ir iekārots un gribēt, un saņemt apstiprinajumu viņa emocionālaijai saiknei ar partneri. Tas nav tikai par fizisko vēlmju apmierināšanu. Sieviete, kas ņem to vēra, var sniegt vīrietim viņam tik ļoti svarīgo emocionālo atbalstu caur fizisko tuvību. Ļauj viņam izjust, cik viņš ir tavās acīs iekārojams, tev svarīgs un jūs vieno emocionāla saikne. Tas ļaus jums arī fiziskajās attiecības sasniegt jaunus plašumus. Protams, jāuzsver, ka fiziskajai tuvībai ir liela nozīme. Nekādā gadījumā nevajag aizstāt fizisko tuvību ar emocionālo.

Viņa emocionālā pasaule

sajutas

Pretēji vispārpieņemtam uzskatiem, vīrietis izjūt emocijas un sajūtas tikpat spēcīgi kā sieviete. Ar to atšķirību, ka vīrietis parasto to neizrāda. Sociālās normas ja usen diktē, ka vīrietim jābūt stoiskam un neizrādīt savas sajūtas. Rezultātā tiek uzskatīts, ka vīrietis neko nejūt. Atceries, ka zem šīs nejūtīgās maskas slēpjas dziļš jūtīgums, bailes, ievainotība un citas jūtas. Visskaistākā dāvana, ko tu vari dāvāt savam partnerim, ir iemācīties lasīt start rindiņām, dot viņam drošu telpu izrādīt savas jūts bez nosodījuma un viņa vīrišķibas mazināšanas.

Cienot viņa jūtas un emocijas, dodot viņam drošību izpaust tās, saņemsi pretī vīrieti, kas patiesi būs ar tevi saisīts gan fiziski, gan dvēseliski. Būsi ieguvusi vīrieti, kas ir gatavs ar tevi veidot dziļas attiecības.

Jūsu kopīgais ceļš

laimigie

Nav viegli saprast sevi, un vēl grūtāk ir izprast otra sajūtas un domas. Lai izprastu vīrieša sirds vēlmes un viņa vajadzības attiecībā, nepieciešama pacietība, izpratne, cieņa un vēlme būt atklātam. Atceries, ka attiecībās vīrietis, tāpat kā sieviete, meklē mīlestību, tuvību, cieņu un drošību. Šīs vajadzības pēc nozīmīgas saskarsmes un cieņpilnām atiecībām pastāv, neskatoties uz to, ka vīrietim uzliktās sociālās normas ierobežo viņa brīvību to izpaust. Attiecības, kurās valda cieņa un uzticība, jums ir iespēja arī ļauties eksperimentiem un jauniem piedzīvojumiem kopā.

Attiecības, kurās abi partneri jūtas novērtēti, vajadzīgi, saprasti, plaukst un tajās valda mīlestība. Saprotot vīrieša iekšējo emociju pasauli, kas ir tikpat plaša kā tavējā, ļaus jums pārvarēt emocionālo plaisu jūsu starpā, kas izrādās nav nemaz tik liela. Lai jūsu attiecības ir mīlestības piepildītas!